❤ Followers❤

Do contact me wherever you are❤

Do contact me wherever you are❤
HAPPY SHOPPING ❤

Tuesday, September 3

PROMOTION SHAKLEE SEPT COQ10Health Plus!!!
                                                                                                          
Uollss...sorry la yer lambat hapdet utk promo bulan ini..haaaa..sume da tau kan, promo bulan ni COQ10Health Plus..apa tu?? natang pe tu?? ishk2..ni salah 1 produk shaklee baru keluarkan tau..sangat bagus utk penjagaan jantung anda..lebih baik prevent kannnnn..betul..betul..betul..

Meh berkenalan dengan COQ10Health Plus ni;

APA SEBENARNYA COQ10??
CoQ10 adalah zat makanan larut lemak yang hadir semulajadi dan ditemui disetiap sel tubuh kita untuk berfungsi dengan baik. Ia lebih banyak ditemui dalam organ-organ yang bekerja lebih keras dan memerlukan tenaga selular yang banyak untuk organ seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas berfungsi.

FUNGSI??
CoQ10 amat penting bagi jutaan sel tubuh, menghasilkan tenaganya sendiri dan kekal berfungsi. Untuk menghasilkan tenaga ini, sel-sel tubuh membakar gula dan lemak daripada makanan yang kita makan. Nutrien ini kemudiannya terurai dan ditukarkan kepada tenaga, dan proses tersebut memerlukan kehadiran CoQ10 sebagai pencetus tenaga.

Proses penghasilan tenaga ini berulang-ulang beribu-ribu kali untuk membolehkan jantung kekal BERDEGUP dan seterusnya membolehkan organ-organ tubuh lain berfungsi bagi mengekalkan aliran tenaga berterusan.

FAEDAH DAN KEBAIKAN
CoQ10 telah ditunjukkan dapat membantu mengukuhkan otot-otot jantung, menyokong keupayaan mengepam darah, dan memperbaiki peredaran darah ke seluruh tubuh. CoQ10 juga menyokong pertalian antara saluran darah yang menyumbang kepada paras tekanan darah sihat/ normal.

CoQ10 juga bertindak sebagai satu antioksidan kuat dan membantu melindungi arteri bagi menangani masalah pengoksidaan lipoproteins berkepekatan rendah (LDL) dan memudahkan pengaliran darah. Ini penting dalam membantu menyokong fungsi saluran darah, termasuk pengaliran darah ke jantung.


COQ10Health Plus dari Shaklee ni terdiri dari 3 bahan utama;
1)COQ10
2) Vitamin E
3) Green tea

Sebab tu COQ10Health Plus dari Shaklee ni boleh dikaitkan dengan Jantung(COQ10), cantikkan kulit(Vitamin E) dan Green Tea(slimming) weyyy uollsss..all in 1 kot ni..sape x sayang jantung, sape xmo kulit cantik...sape xmo selimm melimmm..

Meh2 sekarang, order dari pengedar SHAKLEE sah anda..

TNIE(ID 965132)
PM/WHATSSUP: 019-5193140

*InshaAllah kalau kita permudahkan urusan orang lain, Allah pun akan mudahkan urusan kita, Amiin!

No comments:

Post a Comment

jomm sihat dengan SHAKLEE uOlls..

thx yeah!