❤ Followers❤

Do contact me wherever you are❤

Do contact me wherever you are❤
HAPPY SHOPPING ❤

Friday, March 25

LEESA LONG TOP-MURAH DAN CANTIK???!!!



" SIS SUKA BLOUSE FANCY ALA MUSLIMAH? "
.
"Sis, LEESA memang thorrbaikkkkkk ðŸ’ªðŸ¼ðŸ’ªðŸ¼ðŸ’ªðŸ¼ðŸ’ªðŸ¼ tak menyesal order Leesa ni. Mula2 macam ragu2 nak beli sebab blouse kat umah dah banyak sis, tapi sebab tergoda saya beli jugak ðŸ˜‚ kawan2 opis pun pakat nak beli skli sbb depa tgk saya pakai p kemain lawa - Ina, akauntan bank, Sungai Petani
"dah lama sy cari blouse cutting princess ni. knpa la sy tak jmpa sis dr awal lg? serbaguna btul blouse ni! dahla cantik pstu senang pula nak menyusu anak. blh bergaya sakan kami mak-mak ni. hehehe-". Puan Sahira, Selangor
==========================


KENAPA WAJIB ADA LEESA LONG TOP DALAM ALMARI AWAK?
✔ LEBIH 5,000 HELAI TERJUAL
✔ LEBIH 10 WARNA CUN. Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler beb! bagi yang suka simple dan trendy ni haa blouse paling sesuai untuk korang .
✔ PRINCESS CUTTING. Direka khas untuk wanita-wanita bekerja diluar sana. nak tahu kenapa? sesuai pakai g ofis,pensyarah pon bole bergaya tau. anak murid jeling2 je tgk lecturer diorang melawa sakan.
✔ MUDAH MENYUSU. Korang mesti tak caya kan blouse gini bole mnyusu? Haaa, ada ZIP tau. Nampak macam takde kan? Tulah, Leesa ni magic betul. Senang laa mummy2 gojes nak menyegak.
✔ BUTANG DI TANGAN. Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak. nak ambil wudhuk pun rimas je . Ketat nak tarik smpai ke siku. Ni haa ada butang dah jadi senang!
✔ MOSS CREPE. Material ni nmpak class tau. Tak cpt kedut pun. siap jatuh terletak dkt badan. Pandai teknik sket bole nampak kurus uolsss ,


HARGA BERAPA SIS ? RM 99? RM 89? RM 79?
BUKAN BUKAN!
RM 59 SAHAJA FREEPOSTAGE!
RM 59 SAHAJA FREEPOSTAGE!
RM 59 SAHAJA FREEPOSTAGE!
===========================
MACAM MANA NAK ORDER?
KLIK PAGE/INSTA 'ALMARIKAUKOSONG'


ATAU
WHATSAPP "Leesa" di 016 4473140
WHATSAPP "Leesa" di 016 4473140
WHATSAPP "Leesa" di 016 4473140


*UOLSSS HAPPY SHOPPING!!!




















No comments:

Post a Comment

jomm sihat dengan SHAKLEE uOlls..

thx yeah!