❤ Followers❤

Do contact me wherever you are❤

Do contact me wherever you are❤
HAPPY SHOPPING ❤

Thursday, January 6

❤GiveAway 3tahun blog misztrex! ❤


yeeeee...dapat tag GA dr cik shida time kacehh yeee...die dapat tag nie dr cik Misztrex...huuu haa huu haa...tnie pown g la page empunya GA nie..hehehehe..klik jgn x klik..^-^

pas tue..mcm bese ada soklan...hehehehe..(ni tnie copy n paste je dr owner belog GA nie tawu..halal erkk tuan umah..:P)

1) follow blog http://misztrex.blogspot.com/ dan ingat no follower korang- da follow dgn no 474 (yeaahhh..my no..suke sgt2 no nie..)

2) share dan like button facebook di entry ini dan sila ingat no like korang- da2..hehehe..no 64 ^_^

3) buat satu entry bertajuk "giveaway 3tahun blog misztrex!" dan letak banner kat atas ni dan link kan ke entry ini- sudah3...^_^

3) tag 3 orang dan make sure mereka tahu  -tag  kat: 1) mummynemo
                                                           2) kak iman
                                                            3) cik chaca

4) letak banner giveaway di sidebar blog korang dan link kan ke entry ni-okee..nanti tnie letakk..^_^

5) tinggalkan link penyertaan, no like button dan no follower korang kat comment entry ni.. untuk senang trex check nanti yea...- okeee..nanti tnie g letak yeee...

yeeeesss..da settle sume...hehehehe...memandangkan tnie copy n paste dr owner belog..no pown ikut la.hahahaha...biar la owner gandakan no 3 tue k..x paham erk? xpe la..buat2 paham..hahahaha~



5 comments:

  1. aumcakkk!!
    hi tnie...
    tengs tag chacha...
    insyaAllah chacha buat kalo chacha x busy...uhhuuu ^_^

    ReplyDelete
  2. ade sesape x nampak box comment tnie lg dakk??? hehehe..ade je kat cnie..komen2 la uOlls..(saje testing)

    ReplyDelete
  3. @chacha

    hehehe..orait chacha..^_^

    ReplyDelete

jomm sihat dengan SHAKLEE uOlls..

thx yeah!